60-årspresent

Inlägget är reklam för Great days och innehåller annonslänkar

tårta
Mamma 60 år

Vad hittar man på till någon som fyller jämnt eller har en stor bemärkelsedag? Jag vill ofta ge en personlig gåva, något som mottagare verkligen kan se att man funderat på länge och lagt ner mycket känsla i. Just den presenten vill man ge någon speciell, som kanske fyller 60 eller annat jämnt tal. Att få bekräftelse på att presenten man ger träffar mitt i prick kan ge mig så mycket kärlek och vänskap att det betyder mer än något annat – när man ser att 60-åringen eller vem det nu är, blir så glad att hon inte vet vad hon ska säga eller göra.

Den presenten vill man kunna ge många, men det händer typ aldrig… Så vad ger man i 60-årspresent till någon som redan har allt?

5 tips på 60-årspresent

  1. En upplevelse! Tex chokladprovning eller ansiktsbehandling. Vad gillar hon som fyller jämnt?
  2. Restaurangbesök! Vad gillar hon för slags mat? Om ni bor nära Stockholm så rekommenderar jag en fantastisk libanesisk restaurang som heter Tabbouli.
  3. En kurs! Kanske 60-åringen har en dold talang inom akvarellmålning eller matlagning? Boka en kurs och ge bort!
  4. Bli fadder! Skänk en slant till behövande barn eller andra utsatta människor. Det uppskattas alltid tycker jag. Min favorit är Unicef.
  5. Hotellövernattning där det passar. Åk på en weekend eller ta en natt på stadshotellet i närmaste staden. Alltid billigt om man bokar i god tid innan på hotels.com.

Hoppas att du löser mysteriet med vad du ska köpa till 60-åringen som redan har allt. Lycka till.

Läs också om vad du kan ge bort i 20-årspresent,  30-årspresent, 40-årspresent , 50-årspresent och 70-årspresent.