Serier våren 2021

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för ViaPlay

Vilka serier ska man plöja nu i vinter och till våren? Passa på att överraska mamma, syster eller annan familjemedlem med att streama serier, TV, filmer eller sport online. På ViaPlay finns ett gäng olika varianter av tidsfördriv, oavsett om du är intresserad av spänning, realtid och dokumentärer, science fiction, familjedrama eller sportevenemang! Det är perfekt tid på året att spendera i TV-soffan efter långpromenaden eller löprundan, eller om du håller dig inne och vill försvinna in i en annan värld – långt från Corona och elände.

Streama filmer och serier på ViaPlay

Välj hur du vill lägga upp det! Klicka in och se vad ViaPlay erbjuder! Vi garanterar att du kan hitta något som passar dig eller den du vill överraska. Finaste presenten! Ge bort en hyrfilm när du och flickvännen har olika smak, eller ge svärmor ett abonnemang så att hon kan följa favoritserien medan hon sitter i karantän? Det finns mängder av anledningar att skämma bort någon du har kär – nu när ni kanske inte kan ses som vanligt. Ge bort en film i present, bara för att du vill och kan. Jag kan lova att det uppskattas!

De bästa serierna i vår

Ja, vilka blir de mest omtalade och sedda filmerna i vår? Kolla in ViaPlay för att inte missa något! Skapa ett konto, håll dig uppdaterad och var den som tipsar om serier och filmer under Teams-mötet i vår. Var den som skapar snackisarna, eller i alla fall hänger med när andra pratar om de där populära filmerna eller serierna!

streama film och serier

Ge bort en hyrfilm från ViaPlay

Perfekt presenttipset till tonåringen som har allt. Ge bort ett abonnemang eller en hyrfilm på ViaPlay. Du kommer garanterat att få en digital kram. Det kan även uppskattas av den nyblivna mamman, som kanske behöver lite egentid?

Slå till! Ge bort en uppskattad present!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *