Köpa julklappar

Nu är det hög tid att köpa julklappar om du inte redan gjort det. För mig är det alltid så, att mammas julklapp är svårast att hitta och det tar längst tid.  På vår hemsida får du tips om vad du kan köpa till din mamma. Mamma är värd något extra efter det här året, eller hur? Tycker du att det är svårt att köpa julklappar? Håll utkik på vår hemsida där vi tar fram de bästa tipsen!

Vad tänker du på när du ska köpa julklappar?

Jag brukar försöka vara ute i god tid, det är nyckeln för mig. Något år har jag sprungit ute i affärer sista möjliga dag och då har det blivit något inköp som inte var genomtänkt, personligt eller blev speciellt uppskattat. Det var tråkigt, det är roligare om man träffar rätt, så att mottagaren blir genuint glad och tacksam, eller hur?

Något som alltid uppskattas av min mamma, är ett smycke från Edblads! Där finns olika stilar och prisklasser på smycken. Det finns både i silver, guld och rose – vilket är min egna personliga favorit. Ett kort halsband och en matchande ring blev det nu sist när jag skulle köpa julklappar till mamma. En väldigt uppskattad present. Här är en bild på det fina halsbandet.

köpa julklappar till mamma
Halsband från Edblads – en bra julklapp till mamma

I och med att jag köpte detta halsband till mamma i julklapp, så kan jag matcha med ett armband till mamma i samma still på alla hjärtans dag.

Det kan vara smart att kombinera presenter till sin mamma på det här sättet, då har man tänkt ut nästa present redan. Men se till att det du ska köpa inte är säsongsbetonat, eller ska försvinna ut ur sortimentet, för då kan det vara svårt att få tag på när det väl är dags för att inhandla presenten.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *