Hur många bröllop ska du gå på i år?

Vissa perioder i livet går man på många bröllop. Ofta är det när alla ens kompisar gifter sig och det brukar ske inom några år. Ofta är det inte så lång period mellan bröllopen. Det kan lätt bli ganska intensivt eftersom det ofta krävs planering av festen, möhippan, svensexan och .present och vad man ska ha på sig. Är det en nära kompis kanske man ska planera ett tal och köpa en speciell gåva. Du kanske till och med är best man, toast master eller brudtärna?  Om det är nära kompisar ska man kanske vara med både på möhippa och svensexa och det är ju jättekul – och jättedyrt!

Ska du på bröllop i vår eller sommar?

Ja, hur många bröllop ska jag gå på i år? Inga faktiskt. Men för 10 år sedan hade jag en vår och sommar då jag gick på 4 bröllop och var med på 3 möhippor. Alla i kompisgänget gifte sig samma år och någon kusin på det. Den sommaren blev det ingen sommarsemester eftersom pengarna det året gick till möhippor och bröllopspresenter samt ett par stycken nya klänningar. Förstå mig på rätt sätt, det är jättekul med bröllop! Det är så mycket kärlek i luften och alla är glada och nöjda. Det är underbart. Nu önskar jag att jag hade åtminstone ett bröllop att gå på i sommar. Men det går i vågor, olika stadier i livet. Om 10 -15 år blir det kanske en sådan våg till, när barnen och syskonbarnen börjar stadga sig och gifter sig. Kanske får man komma på deras bröllop…

Låna pengar till bröllop

Om du har många utgifter så kan det vara ett tips att handla på kredit, men räkna på det, så att du inte får problem att betala tillbaka det. Klicka på bilden nedan för att ta en snabbt och enkelt lån.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *