Låna pengar till present

Ibland händer det saker som man inte planerat. Bilen går sönder och man måste lämna in den för lagning, tvättmaskinen lägger av och en ny måste införskaffas eller så kanske man är mellan två jobb samtidigt som man behöver köpa bröllopspresent och 60-årspresent? Oförutsedda händelser inträffar och ibland räcker pengarna inte till en månad. Vi rekommenderar att man planerar sina inköp och sparar pengar en månad för att kunna köpa den där speciella presenten, men om det inte blir som man tänkt sig så finns möjligheten att låna pengar. Ofta så kommer ju många utgifter samtidigt och då finns dessa snabblån att ansöka om. Dessutom så kommer ofta flera bröllopsinbjudningar samtidigt, några kanske är närstående och man ska vara med på möhippor och scensexor, då blir det fler utgifter än vanligt.

Vi tycker att man ska tänka igenom snabblån och SMS-lån ordentligt, innan man lånar pengar. Och planera så att du vet att du kan sköta återbetalningen i tid.

Om du behöver låna pengar

Här är förslag på en bank som lånar ut pengar. Klicka på länken för att komma till banken och fylla i uppgifter för att ta ditt lån. Tänk på att läsa det finstilta om ränta och återbetalning och låna pengar med ansvar.

Låna pengar snabbt

Denna bank erbjuder snabba lån. Det går fort att få pengarna till ditt konto om du uppfyller alla krav. Titta igenom vilka krav som ställs och om du har möjlighet att låna av Ferratum. Klicka på länken för att låna pengar snabbt.

Låna pengar med betalningsanmärkning

Ferratum erbjuder lån även om du har betalningsanmärkning. Du får dock inte ha några ärenden registrerade eller något skuldkonto hos Kronofogden. En kreditkoll görs på alla låntagare innan de beviljar lånet och betalar ut pengarna.

Låna pengar med ansvar och lycka till med presentköpen!