Konfirmationspresent

Vad kan jag ge i konfirmationspresent?

För att få konfirmeras i kyrkan måste man vara döpt. Om man inte är döpt kan konfirmanden bli döpt under konfirmationsundervisningen. Vanligtvis konfirmeras man under årskurs 8, då man är 14-15 år. Det kan vara svårt att hitta en bra present till en tonåring, men när det gäller konfirmationspresent så har vi i vår familj i alla fall alltid köpt smycken eller något annat praktiskt. Är du bjuden på konfirmation i vår eller i sommar?

Tips på konfirmationspresent

Inlägget är reklam för klockor.nu och innehåller en annonslänk

Jag hörde någon som fick en moped när hon konfirmerades, och ja, det är ju också en present, så därför tipsar jag om det här. De gånger jag varit på konfirmation har jag get något av nedanstående presenter till konfirmanden. Många av dessa presenter går att göra väldigt personligt med hjälp av gravyr:

  • Bestick – snygga och stilrena att samla på inför första flytten. Otroligt användbart, inte så kul närman är 14 år kanske, men jag kommer ihåg att jag själv kände mig ganska vuxen första gången jag fick saker som jag skulle spara till mitt första hem.
  • Halsband från Pandora – eller andra smycken. Se till att du har bytesrätt om konfirmanden skulle få dubbletter eller ogilla stilen. Safira har snygga smycken i herrmodell.
konfirmationspresent
Id-bricka – konfirmationspresent från safira.se

 

Hoppas att du hittar något passande till konfirmanden – annars kan du alltid överraska med en weekend i Stockholm t ex.