Julklappstips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Smartphoto.

Vad ska vi köpa julklapp till mamma, och alla andra?

Vi tycker att det kan vara svårt att hitta en bra julklapp till  mamma. Och inte bara mamma, utan även pojkvännen, pappa och syrran.  Därför startade vi den här hemsidan, för att samla en massa bra tips på presenter. Vi vill att det ska bli lättare för er alla att hitta den perfekta julklappen till just din mamma, din vän eller din svärmor.

Presentkort, bok eller hudvård?

Ja, vad gillar personen du ska handla till? Är det just böcker så älskar vi Adilibris, bra priser och stort utbud av såväl böcker som annat smått och gott, t ex pyssel och garn. Presentkort är inte så roligt att ge bort. Men ibland har nöden ingen lag och det är det enda personen önskar sig. Jag brukar då göra ett handgjort kort eller skriva ett rim för att ge presenten en personlig touch, det brukar alltid uppskattas!

När det gäller hudvård så gillar jag Skincity som jag också skriver om i stycket om present till 20-åring. De har bra produkter till alla möjliga hudtyper. Kolla in deras sida om du inte redan gjort det. De har många bra presentförslag med olika prislappar. Du hittar garanterat något som passar den du ska skämma bort.

Smycken är också något som ofta uppskattas, så det brukar vi ge bort om vi vet vad personen önskar sig och vilken stil hon har. Något som är uppskattat av mammor med små barn, är några timmars städhjälp eller att få en blöj- och matleverans hem till dörren.

 

Eller varför inte en personlig julklapp – en fotopresent från Smartphoto?

Lycka till där ute i julklappsdjungeln!

julklapp
Julklapp till mamma