Elcykel – årets julklapp 2017

Årets julklapp

Ja, det blev en elcykel! Tänka sig! Det har varit mycket prat om elcyklar under hösten och jag måste erkänna att jag är sugen på en själv. Jag trodde dock aldrig att det skulle årets julklapp!

Men, jag tycker att det är en jättebra present – även om de ligger ganska högt i pris. Man kan ju gå ihop flera stycken och köpa en till någon som är värd en ny cykel. Jag har tittat på och fastnat för denna modell. Den är snygg och nedsatt i pris just nu – perfekt inför jul! Vad tror du, är det årets julklapp till din mamma? Eller passar det bättre när hon fyller jämnt, kanske mamma fyller 50 i år, eller 60? Vad passar bättre än en elcykel när mamma fyller jämnt? Nu kan du även få subvention från staten när du köper en elcykel – 25% på hela priset. Slå till, värna om miljön och läs mer om elcykel subvention.

cykel gata
Cykel