Bröllopspresent

Tips på bröllopspresent

Tips på bästa bröllopspresenten! Om bröllopsparet inte har lagt upp någon gåvolista i en butik, vilket är ganska vanligt numer, så kan det bara svårt stt hitta på något speciellt till brudparet. Men, vi har ju presenttips här på bloggen så jag ska dela med mig vad jag gjorde i somras när jag var på bröllop!

Personlig bröllopspresent eller något de behöver?

Först tänkte jag stenhårt på att hitta ett personligt minne i gåva till brudparet, men ju mer jag funderade desto mer gled jag ifrån den tanken och började tänka mer praktiskt.

En minnesgåva börjar snart samla damm och sen hamnar den i en låda. Om den har tur tas den fram då och då, men risken är att den åker ner i källaren eller upp på vinden. Och praktiska prylar till hemmet har de flesta paren redan, då de kanske bott ihop ett tag och troligtvis flyttat hemifrån för länge sedan, och redan hunnit investera och byta ut kastruller och porslin.

Jag visst innan bröllopet att paret skulle åka på bröllopsresa. Den var bokad och klar och planerad sedan länge. Visst, kanske inte jättekul, men de blev väldigt glada över min present. Jag gav dem kontanter. Kul? Njae, men de kom till användning på bröllopsresan. Jag växlade in den summan jag hade tänkt köpa bröllopspresent för, till den lokala valutan dit de skulle resa, jag gjorde en bröllopstårta i form av sedlar, tog en bild på den och framkallade till ett foto. Det fotot satte jag i ett handgjort kort där jag också skrev några personliga ord och minnen och lyckönskningar. De blev jätteglada. De tog idén vidare när de var på ett vinterbröllop förra månaden. Så, kontanter behöver inte vara tråkigt och opersonligt.

Presentkort då – är det ok att ge bort i bröllopspresent? Ja det är det väl – det beror alldeles på vad brudparet har önskat sig.

Hur många bröllop ska du gå på i sommar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *