30-årspresent

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för KitchenTime

30-årspresent

Att köpa 30-årspresent till någon är väldigt roligt. De senaste gångerna har jag köpt just 30-årspresent till nyblivna mammor som nyligen flyttat till hus. För mig är det ganska lätt att relatera till den åldern och den tiden i livet. Därför är det också lättare att förstå hur de tänker och känner sig och därmed är det lättare att hitta en bra present.

Nybliven mamma nyinflyttad i hus

När man flyttat till hus först gången har man ofta stora planer på hur man vill ha det och hur man vill fixa till alla rum. Men det blir sällan som man tänkt sig. Speciellt om det kommer små människor emellan, som tar mycket tid och energi. Då är det några år som man inte bryr sig om så mycket annat än just de små liven och plötsligt står man där och man inser att man fyller 30. Och så  har man inte alls hunnit med det man vill.

Jag köpte en wokpanna i 30-årspresent. Den blev mycket uppskattad. Denna nyblivna mamma ville laga bra mat till sin familj när hon var föräldraledig med sin bebis och detta hade hon haft motivation att göra hittills.  Men med en ny wokpanna fick hon inspiration. Av en annan vän fick hon en kokbok, så detta var en nystart för henne i sitt nya kök. Ingen blev gladare än jag när hon blev nöjd och glad av sin present. Dessutom blev jag bjuden på middag ett par veckor senare då hon använt sin 30-årspresent hon fick av mig.

Här är ett recept som jag brukar använda när jag använder min wokpanna.

wokpanna 30-årspresent
30-årspresent

Just nu har KitchenTime upp till 60% rabatt på stekpannor, passa på att fynda.

Weekend

En annan uppskattad present till någon som kanske inte får så mycket egentid är en weekend i Stockholm eller en annan stad. Antingen om man ger ett bidrag till ett weekendresa någonstans,  eller om man går ihop flera stycken och ger bort en resa. Det beror ju lite på vilken budget man har för 30-årspresenten.

Läs också om vad du kan ge bort i 20-årspresent, 40-årspresent, 50-årspresent och 60-årspresent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *