20-årspresent

Inlägget innehåller reklam genom en annonslänk för Smartphoto 

Presentkort är svaret på 20-årspresent!

Min systerdotter fyller 20 år nu i mars. Hon älskar kläder och mode och har ett stort intresse för parfym och smink. Eftersom hon studerar så har hon inte mycket pengar över till lyxvaror och eftersom jag inte vet vilka parfymer hon gillar eller vilka kläder hon helst vill ha. Så det blir ett presentkort på underbara Åhléns, som har allt!

Ta hand om din hud – tips på en annan populär 20-årspresent

Ett annat ställe som brukar vara populärt som tex 20-årspresent är ett presentkort eller besök på Skincity. De är proffs på hudvård och har fantastiska produkter för huden – och inte bara 20-åringars hud utan det passar även äldre besökare också.

hudvård skincity
hudvårdsprodukter-presenttips

Smycken

Att ge bort ett smycke kan vara väldigt personligt och det är något vi rekommenderar om man känner personen väl och vet vad de vill ha. Ett smycke kan bli en väldigt träffsäker present. Tänk på att du blir ihågkommen varje gång personen bär smycket du gett bort.

Kolla även  in Smartphotos fina fotopresenter, nu finns mer än bara muggar  t-shirts och musmattor som var de typiska fotopresenterna för några år sedan. Nu kan man köpa det mesta med favoritfotot som motiv. Klicka på bilden för att komma till Smartphoto och deras fina fotopresenter.

Ge bort streamingtjänst

För de som har allt kan man satsa på att ge bort ett abonnemang eller en hyrfilm från ViaPlay. Det blir garanterat uppskattat av 20-åringen.

Läs också om vad du kan ge bort i 30-årspresent, 40-årspresent, 50-årspresent och 60-årspresent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *